Γιατι Εμας;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εκατοντάδες ώρες διδασκαλίας μας δίνουν την υπεροχή της μεταλαμπάδευσης ακόμα και της πιο σύνθετης γνώσης, σε μια πιο απλουστευμένη εκδοχή. Χιλιάδες ωραιοποιήσεις διαφανιών μας καθιστούν ειδικούς στη τέχνη της σαγήνης ενός ακροατηρίου. Εκατομμύρια λέξεις μεταφρασμένες στα πιο απίθανα ζεύγη γλωσσών του κόσμου, μας επιτρέπουν να γκρεμίζουμε τον πύργο της Βαβέλ!

Read more

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Την ημέρα που έβαλα το USB-Stick στον υπολογιστή μου και ο υπολογιστής δεν το διάβαζε, πανικοβλήθηκα! Μέσα εκεί είχα πολύτιμές, για εμένα φωτογραφίες! Χρειάστηκε να το πάω σε άλλες δύο εταιρείες οι οποίες μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, μέχρι που ένας γνωστός, μου σύστήσε τη Cosmodraw. Παρόλο που με προειδοποίησαν ότι υπάρχει ενδεόμενο να ανακτηθεί μόνο ένα μέρος, όταν με πήραν τηλέφωνο μου είπαν πως

Read more

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Μπορούμε και το κάνουμε! Με κάθε επισκευή (PC, laptop, Κινητό, Tablet) σας δίνουμε και γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, διάρκειας έξι (6) μηνών, πάνω στο πρόβλημα που επίδιορθώσαμε. Εάν μέσα στο διάστημα της εγγύησης το μηχάνημα παρουσιάσει δυσλειτουργία στο συγκεκριμένο σημείο επισκευής, τότε υποχρεούμαστε να σας το επισκευάσουμε εκ νέου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.  

Read more