Συγγραφη & Επιμελεια Κειμενων

Αναλαμβάνουμε τη συγγραφή και επιμέλεια οποιουδήποτε κειμένου, λογοτεχνικού, επιστημονικού, πτυχιακής εργασίας, αλλά και κειμένων ιστοσελίδων.

Συγγραφη Κειμενων

Χρειάζεστε δυνατά και ελκυστικά κείμενα για την ιστοσελίδα σας για κάποια παρουσίαση ή εργασία;

Κείμενα με σωστή διατύπωση, σύνταξη και ορθογραφία παρουσιάζουν μια άρτια δομημένη εικόνα δίνοντας κύρος και αξιοπιστία στις δραστηριότητές σας. Ένα έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, από συγγραφείς και καθηγητές με συνεργασίες με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και δημοσιευμένες δουλειές και συνεντεύξεις σε βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά, μπορούν να γίνουν ο προσωπικός σας συγγραφέας και να σας ανοίξουν έναν δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε.

Μπορούν να γράψουν κατά παραγγελία οτιδήποτε θελήσετε ακολουθώντας τις ντιρεκτίβες που θα τους δώσετε σχετικά με την έκταση του κειμένου, τον σκοπό και τον μεταστόχο, καθώς και το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε

Επιμελεια - Διορθωση

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία το κείμενο ελέγχεται για την συνοχή, τη γραμματική, το συντακτικό και τα ορθογραφικά λάθη. Ανεξάρτητα από το αν είστε φυσικός ομιλητής ή όχι, μπορούμε να ελέγξουμε την ορθογραφία, τη γραμματική και το ύφος των κειμένων στα Ελληνικά στα Αγγλικά και στα Γαλλικά. Εάν το έγγραφό σας απαιτεί πιο ουσιαστική επεξεργασία, τότε, μετά από λεπτομερή συνεννόηση, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.