Κάρτες μεσιτικού γραφείου
Κάρτες μεσιτικού γραφείου

καρτες

Το δημιουργικό τμήμα της Cosmodraw είναι πανέτοιμο να εντυπωσιάσει τους πελάτες σας με τον καλύτερο και πιο ευφάνταστο τρόπο!

Γιατί πρέπει όλοι να έχουμε κάρτες

  • • Η αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας με ψηφιακό τρόπο είναι απρόσωπη
  • • Τα εργαλεία άμεσου μάρκετινγκ είναι πάντα πιο αποτελεσματικά
  • • Μια επαγγελματική κάρτα είναι η πρώτη εντύπωση του πως πλασάρετε τον εαυτό σας και αυτό που τελικά θα εντυπωθεί στη μνήμη του άλλου.
  • • Οι δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες διαμοιράζονται, συνεχίζοντας να «πουλούν» τις υπηρεσίες σας ακόμα κι όταν εσείς δεν το κάνετε.
  • • Οι επαγγελματικές κάρτες δείχνουν ότι είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι

Συχνά μας ρωτούν γιατί δεν βάζουμε τιμές. Γιατί αυτό που παρέχουμε είναι εξατομικευμένο! Δεν μπορούμε να έχουμε μια τιμή ούτε καν ένα εύρος τιμών απλούστατα γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Όταν έρθει η στιγμή που θα αποφασίσετε να φτιάξετε από την αρχή ή να αναδημιουργήσετε τις παλιές σας κάρτες, ορίστε μερικές ερωτήσεις που θα πρέπει να έχετε απαντήσει από πριν στον εαυτό σας, διευκολύνοντας όχι μόνο εσάς στο να καταλήξετε στο αποτέλεσμα που θα θέλετε να έχετε αλλά και τους ανθρώπους στους οποίους θα το αναθέσετε να επιταχύνουν τις διαδικασίες. Σαφείς οδηγίες, δίνουν καλύτερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

1. Τι βάρος θέλετε να έχει το χαρτί της κάρτας σας;
Ένα βαρύ χαρτί είναι πιο ακριβό αλλά δίνει και την αίσθηση του στιβαρού. Δεν θα θέλατε να πουλάτε τις υπηρεσίες σας σ' ένα χαρτί διαφημιστικού από πιτσαρία. Σωστά;

2. Το χαρτί θέλετε να είναι ματ ή γυαλιστερό (gloss);
Αυτό δεν επιβαρύνει τη τιμή, παρά μόνο το αποτέλεσμα. Από πρακτικής απόψεως το γυαλιστερό χαρτί είναι ποιο ανθεκτικό σε υγρασίες ειδικά εάν έχει και την ειδική επίστρωση, από την άλλη βέβαια μπορεί να φαίνονται ποιο πολύ οι δαχτυλιές. Το γυαλιστερό χαρτί αυξάνει λίγο το κοντράστ

3. Η Κάρτα θέλετε να είναι τυπωμένη σε μία όψη ή δύο (μπροστά - πίσω);

4. 1 φύλλο ή δύο (τετραφυλλία);

5. Θέλετε ένα ξεχωριστό σχέδιο; ή ακόμα και μακέτα;

6. Θέλετε τετραχρωμία;

7. Θέλετε να τυπωθούν με φουλ χρώμα στη μια όψη μόνο, με φουλ χρώμα και ασπρόμαυρη την πίσω όψη ή με φουλ χρώμα και στις δύο όψεις;

8. Θέλετε να σας παραδοθούν τα πηγαία αρχεία;
Φανταστείτε, κάτι ανάλογο σαν τα αρνητικά από τις αναλογικές φωτογραφίες.

9. Πόσα κομμάτια χρειάζεστε να εκτυπώσετε;
Εδώ ισχύει ο κανόνας ότι όσα περισσότερα κομμάτια, τόσο μειώνεται το κόστος ανά κομμάτι

10. Χρειάζεστε πλαστικοποίηση;
Κάνετε τις κάρτες σας ανθεκτικές στον χρόνο, στη σκόνη, στο νερό και σε οτιδήποτε μπορεί να πέσει επάνω τους και να τις χαλάσει.

11. Χρειάζεστε κάποια ειδική διάσταση;
Οποιοδήποτε μέγεθος δεν χωράει σωστά σε μια καρτοθήκη η πορτοφόλι πολύ γρήγορα θα πεταχτεί. Η μόνο εξαίρεση στον κανόνα είναι η 2πτυχη επαγγελματική κάρτα στις κανονικές διαστάσεις κάρτας 85χ55. Θυμηθείτε ότι δεν είναι τυχαίο που όλες οι κάρτες μελλών ή πιστωτικές κάρτες είναι σε αυτές τις διαστάσεις.

12. Τις βιάζεστε;
Ανέκαθεν το επείγον πληρωνόταν εξτρά

Τόσες πολλές πληροφορίες! Μπορώ να έχω μία ενδεικτική τιμή;
Ναι! Δείτε το παρακάτω παράδειγμα:
500 κάρτες, μίας όψεως, χωρίς μακέτα ή πηγαία αρχεία, χωρίς άμεση παράδοση, χωρίς πλαστικοποίηση, με βάρος χαρτιού 150 γραμ. 30 Ευρώ.