Σύμβουλος Πληροφορικής, Καθηγητής Πληροφορικής & Προγραμματιστής

Έχω την τεχνογνωσία και διαθέτω μεγάλη εμπειρία και εξοικείωση σε όλα τα στάδια διαχείρισης ενός site:

Ανάπτυξη, Σχεδιασμό, Φιλοξενία, Ρύθμιση της ιστοσελίδας, σε επίπεδο server, Διαχείριση και Λειτουργική υποστήριξη, Προώθηση.

Επιπροσθέτως:

 1. 1. Είμαι επίσημος καταχωρητής domain name, εξουσιοδοτημένος από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Ελλάδος, με αριθμό πρωτοκόλλου W2226/09-09-15 3.
 2. 2. Είμαι WEB προγραμματιστής και designer με μακρόχρονη εμπειρία σε τεχνολογίες Ιστού και βαθιά γνώση στην πλειοψηφία των CMS (Συστήματα Διαχείρισης περιεχομένου) όπως Joomla, Wordpress, Drupal, Opencart, Prestashop
 3. 3. Έχω συνεργαστεί με πολυεθνικές του εξωτερικού όπως τη Palo Alto Networks μέσω της πλατφόρμας Upwork, με 753 καταγεγραμμένες ώρες εργασίες και ποσοστό αξιολόγησης ικανοποίησης πελατών 100%.
 4. 4. Σύμβαση με τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) για την υλοποίησα, ανάπτυξη, και υποστήριξη ενός λογισμικού προγράμματος (WEB Based-CPV5:4830000-1) με υπ'αριθμό απόφαση 4895/5-3-18 που δίνει τη δυνατότητα παραγγελιών, παγίων και αναλωσίμων, μέσω διαδικτύου, από οποιονδήποτε τμήμα του ΟΠΑΝΔΑ, την έγκριση τους από δύο επίπεδα διαχείρισης (Διευθυντής και Προϊσταμένη Αποθηκών) και την ολοκλήρωσή της παραγγελίας με την αποστολή της στην αποθήκη.
 5. 5. Σύμβαση με τον Δήμο Ηλιούπολης με Αρ. Πρωτ.: οικ.14699 για τη Δημιουργίας, ανάπτυξης και λειτουργικής υποστήριξης πλατφόρμας για τη ψηφιοποίηση της διαδικασίας οργάνωσης και φροντίδας των ζώων
 6. 6. Διαχειρίζομαι τα Social media και αναλαμβάνω διαφημιστικές καμπάνιες σε όλα τα δίκτυα.
 7. 7. Γνωρίζω να εφαρμόζω SEO On-Page και Off-Page εξίσου που είναι ένα σύνολο κανόνων βελτιστοποίησης σε μία σελίδα, με σκοπό τη καλύτερη θέση κατάταξής της στο Google, έναντι των ανταγωνιστών της. Έχω δουλέψει για τη Chiquita και Skyscanner. σε On-page SEO projects.
 8. 8. 3 Χρόνη εμπειρία ως developer, Consulting Engineer σε Open Sources κοινότητες πάνω στη κατασκευή Web Based Applications.
 9. 9. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

  Προγραμματισμός, Πιστοποιήσεις για ECDL Core, ECDL Expert, ECDL Image Maker, ECDL Web Starter, Joomla, Wordpress & Κατασκευή Ιστοσελίδων, Επεξεργασία Φωτογραφίας

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΣΧΟΛΕΣ:Άλφα Κατάρτιση, Apple Studies, Ευρωδιάσταση, Βύρων, Κανελλοπούλου, Executive Communication
  Παράδοση Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Υπολογιστών.
  Εκπαίδευση προσωπικού εταιρειών σε νέες τεχνολογίες