Μεταφρασεις - Συγγραφη

Παρουσιάζουμε την επιχείρησή σας με άψογα κείμενα που έχουν σωστή διατύπωση, σύνταξη και ορθογραφία. Επαγγελματίες μεταφραστές μεταφράζουν τα  κείμενα, ώστε η επιχείρηση σας να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά!

Συγγραφη και επιμελεια κειμενων

Για να κερδίσετε στο παιχνίδι του ανταγωνισμού χρειάζεστε δυνατά και ελκυστικά κείμενα στην ιστοσελίδα σας! Θα πρέπει να παρουσιάζουν κάτι απροσδόκητο, χρηστικό και ταυτόχρονα ευχάριστο για τον υποψήφιο πελάτη.

Κείμενα με σωστή διατύπωση, σύνταξη και ορθογραφία παρουσιάζουν μια άρτια δομημένη εικόνα για την επιχείρησή σας δίνοντας κύρος και αξιοπιστία στις δραστηριότητές σας, αλλά δεν αρκούν για να διεγείρουν την αγοραστική διάθεση του επισκέπτη. Απαιτείται η χρήση των σωστών λέξεων «κλειδιών» που θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί η προώθηση της ιστοσελίδας σας και φυσικά των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε, αλλά και, επί πλέον,ένας καινούργιος τρόπος παρουσίας που θα αλλάξει ή θα ανατρέψει τη δυναμική του ανταγωνισμού!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Τα κείμενα της ιστοσελίδας σας πρέπει να μοιάζουν με το νερό! Να είναι ζωντανά και να προσαρμόζονται ανάλογα με αυτό που θέλετε να πετύχετε, όπως ακριβώς και το νερό προσαρμόζεται ανάλογα με αυτό που θα βρει στο διάβα του. Σπρώχνει τις πέτρες, λειαίνει τους ογκόλιθους, δε μένει ποτέ το ίδιο! Με τον τρόπο αυτό, οι αναγνώστες σας θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο.

Αναλαμβάνουμε τη διόρθωση και την επιμέλεια των κειμένων της ιστοσελίδας σας προκειμένου να βελτιστοποιηθούν τα υπάρχοντα κείμενα ή συγγράφουμε νέα κείμενα κατανοητά και ευανάγνωστα με γνώμονα τις ανάγκες σας, δημιουργώντας στον επισκέπτη την επιθυμία να αγοράσει τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες.

Μεταφραση & Διερμηνεια

Το μεταφραστικό τμήμα της Cosmodraw συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών Μεταφραστών και Διερμηνέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι αναλαμβάνουν:

  1. Την ακριβή μεταφορά οποιουδήποτε γραπτού κειμένου σας (ανεξαρτήτως αντικειμένου και ορολογίας) από μια γλώσσα, σε μία διαφορετική γλώσσα από την αρχική. Κατά τη μετάφραση αποφεύγουμε την παράφραση, τη διασκευή ή την ελεύθερη απόδοση των κειμένων σας, εκτός και αν μας το ζητήσετε εσείς.

  2. Την επικύρωση των εγγράφων σας σε ποικιλία γλωσσών μέσω δικτύου πιστοποιημένων δικηγόρων.

  3. Τη διερμηνεία του προφορικού σας λόγου, και την επικοινωνία σας με αλλόγλωσσα άτομα, εκφράζοντας πιστά τις ιδέες, τις απόψεις, τη διάθεση ή τις επιθυμίες των συνομιλητών. Μην ανησυχήσετε ποτέ ξανά για την καλή έκβαση ενός meeting με άτομα που δεν μιλούν τη δική σας γλώσσα.