Επισκευη

Μια ομάδα άριστων τεχνικών αναλαμβάνει τη συντήρηση του υπολογιστή σας και την επισκευή του με γραπτή εγγύηση έξι μηνών! Σας προσφέρουμε σωστή διάγνωση, έγκυρη πρόβλεψη και αποτελεσματική θωράκιση.

Συνθεση

Έμπειροι τεχνικοί μπορούν να συνθέσουν εξ ολοκλήρου από την αρχή, κομμάτι κομμάτι τον υπολογιστή που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας στο έπακρο. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Με το τρόπο αυτό εξοικονομείτε χρήματα αφού πληρώνετε για ότι έχετε ανάγκη και όχι ότι θέλουν να ξεφορτωθούν οι εταιρείες.

Αναβαθμιση

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που καταφτάνει στο τμήμα επισκευής είναι το αν συμφέρει να αναβαθμιστεί ένα παλιό μηχάνημα. Η σύντομη απάντηση είναι: «Ναι, συμφέρει!». Ένας καινούργιος σκληρός SSD, περισσότερη μνήμη και ένα Format, μπορούν ως εκ θαύματος να επαναφέρουν πίσω στη ζωή ένα παλιό μηχάνημα και να το κάνουν μάχιμο ξανά, τις επιδόσεις του οποίου δεν θα πιστεύετε ούτε οι ίδιοι!

Επισκευη

Παρόλο που σαν γενικός κανόνας ισχύει το ότι δεν υπάρχει, -σχεδόν- τίποτα που να μην μπορεί να φτιαχτεί, εντούτοις, στην εξίσωση θα πρέπει να υπολογιστεί και ο παράγοντας του αν αξίζει κάτι για να φτιαχτεί. Πριν από μερικές δεκαετίες, υπήρχε μία εταιρεία στην Αμερική που έφτιαχνε ψυγεία. Τα έφτιαχνε τόσο καλά που τα ψυγεία δεν χαλούσαν ποτέ! Μετά από 25 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία έκλεισε! Γιατί; Μα είναι απλό! Με το να χαλάει μια συσκευή συντηρείται ένα ολόκληρο σύστημα. Τεχνικοί, ανταλλακτικά, πωλήσεις. Γιαυτό στις μέρες μας, φτιάχνουν μία συσκευή με γνώμονα, όταν χαλάσει να συμφέρει καλύτερα να πάρεις μία καινούργια παρά να φτιάξεις τη παλιά. Τώρα, πλέον καθίσταται σαφές το γιατί οι σκληροί δίσκοι, οι οπτικοί δίσκοι αλλά και όλα τα μηχανήματα δεν έχουν αντοχή στο χρόνο. Το ότι είναι ευπαθή από τη φύση τους, είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος. Παρόλα αυτά, σας βεβαιώνουμε ότι αν κάτι αξίζει να φτιαχτεί και φτιάχνεται, θα το φτιάξουμε!

Συντηρηση

Η συντήρηση είναι ένας καθοριστικός και βασικός παράγοντας σε όλες τις συσκευές. Τα πάντα χρειάζονται συντήρηση. Ο άνθρωπος, το αυτοκίνητο, το κλιματιστικό και φυσικά οι υπολογιστές δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Άλλωστε ο δόλιος ο Ιπποκράτης δεν είχε πει τυχαία το περίφημο «κάλλιον τό προλαμβάνειν, παρά τό θεραπεύειν». Μία τακτική συντήρηση 1 φορά ανά έτος σε οικιακούς χρήστες και 4 φορές τον χρόνο σε επιχειρήσεις είναι όχι μόνο αναγκαία αλλά και ζωτικής σημασίας καθώς θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα στο μέλλον. Εάν έχετε μία προγραμματισμένη ομιλία, ένα επαγγελματικό ταξίδι ή κάτι σχετικό με τη καριέρα σας που θα χρειαστείτε τη συμβολή της τεχνολογίας, μην αφήσετε στη τύχη τα πράγματα. Προνοήστε και φροντίστε εγκαίρως για την εύρυθμη λειτουργία του μηχανήματος σας.