Γραφιστικα

Συνδέοντας τη δημιουργική διάθεση με τη φαντασία, προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες δυνατότητες ώστε να προβάλλουν αποδοτικά την επιχείρηση τους ή την εργασία τους με λογότυπα, κάρτες, έντυπα, φυλλάδια, βίντεο, powerpoint κ.α.

Κάρτες / Φυλλάδια

Συμπυκνώστε τα κυριότερα σημεία και αποτυπώστε τα πάνω σε μια κάρτα ή ένα φυλλάδιο. Ομαδοποιείστε συναφή πράγματα, Τραβήξτε τη προσοχή των εν δυνάμει μελλοντικών πελατών σας, με όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και ένα καλαίσθητο οπτικά αποτέλεσμα. Βρείτε σλόγκαν που εντυπώνονται εύκολα

Δημιουργία & Ωραιοποίηση Παρουσιάσεων

Μια σωστά στημένη παρουσίαση σας βοηθά όχι μόνο να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του κοινού που σας παρακολουθεί αλλά και να πάρετε καλές κριτικές από τους καθηγητές στη σχολή ή τον προϊστάμενο στη δουλειά. Στο εξωτερικό, υπάρχει τομέας ωραιοποίησης παρουσίασης. Αναλαμβάνουμε να πάρουμε το περιεχόμενο σας και να του δώσουμε λάμψη, κίνηση και ζωντάνια. Θα το εμπλουτίσουμε με όμορφα γραφικά που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Κατάλογοι / Αφίσες / Ετικέτες

Έχετε έναν χώρο εστίασης; Θέλετε να προωθήσετε κάποιο μουσικό event; Πρόκειται να πουλήσετε κάτι και χρειάζεστε ετικέτα; Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, μπορούμε να τη καλύψουμε.